Fejlkode 80122734 vises, når du bruger et Xbox-gavekort på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at indløse et Xbox Live-gavekort:

• Error 80122734

Dette betyder, at gavekortets valuta ikke svarer til den valuta, der bruges på din Microsoft-konto. Det kan f.eks. være, du har et gavekort i svenske kroner. Dette kort kan ikke indløses på en Microsoft-konto i Danmark, som bruger danske kroner.

Løsning

Du kan prøve at løse dette problem ved at returnere eller bytte Xbox-gavekortet hos den forhandler, hvor du købte det. Sørg derefter for, at du får et kort i den korrekte valuta til din Microsoft-konto.