Fejl 8013AB07 vises, når du forsøger at foretage et køb på Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb på din Xbox 360-konsol:

There aren't enough funds in your account, possibly because of estimated tax. Add funds to your Microsoft account or use a different payment option.

Statuskode: 8013AB07

Dette betyder, at der ikke er nok penge på din Microsoft-konto til at gennemføre købet.

Løsning

For at løse dette problem skal du enten overføre flere penge til din Microsoft-konto med et Xbox-gavekort eller føje en ny betalingsmåde, f.eks. et kreditkort eller PayPal, til din konto.

Det er nemt at tilføje en betalingsmåde. Gå til Tilføj en betalingsmåde online, og vælg derefter Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen.