Fejlkode 8015-1802 vises, når du forsøger at installere en opdatering på din Xbox 360-konsol

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at opdatere din Xbox 360-konsol:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-8015-1802

Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.

Bemærk! "x"-tegnene i denne fejlmeddelelse varierer.

Det kan betyde, at der er et netværksproblem. Der kan f.eks. være en netværksfirewall, som blokerer downloadingen.

Løsning

Løsning 1: Prøv at installere opdateringen igen

Du kan prøve at løse dette problem ved at installere opdateringen igen. Sådan gør du:

1. Genstart konsollen.
  2. Tryk på Xbox Guide-knappen på controlleren (den store "X"-knap i midten).
  3. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  4. Vælg Network Settings.
  5. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  6. Vælg Test Xbox Live Connection.
  7. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Hvis problemet ikke er blevet løst, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Sørg for, at der er nok ledig lagerplads

Den nyeste softwareopdatering til konsollen kræver mindst 190 MB ledig lagerplads (eller 256 MB i Japan). Hvis du ikke har nok ledig plads, skal du flytte eller slette nogle elementer. Se Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner.

Hvis problemet ikke er blevet løst, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Ryd systemcachen

Hvis du fjerner de midlertidige filer på konsollen, kan det muligvis løse problemet. Se Sådan rydder du Xbox 360-systemcachen for at få oplysninger om, hvordan du gør det.

Prøv at opdatere igen, når du har ryddet cachen. Hvis problemet ikke er blevet løst, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Løs netværksproblemer

Prøv Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl