Fejl 80150017 vises, når du forsøger at downloade indhold på din Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade indhold på din Xbox 360-konsol:

Sorry, something went wrong. This isn't available for your region, or the file is corrupted, or we don't recognize the format. Find more info by looking up status code 80150017 at www.xbox.com/errorhelp

Det kan betyde et af følgende:

• Det indhold, du forsøger at købe, er ikke tilgængeligt i dit område.
  • Dit faktureringsland eller -område svarer ikke til din fysiske placering.

Løsninger

Løsning 1: Tjek, hvilket land eller område der er valgt på din Xbox Live-konto

Gå til Betaling og fakturering på Xbox Live, og log på. Vælg Faktureringsoplysninger, og tjek, at faktureringslandet er korrekt og svarer til din fysiske placering.

Hvis du vil ændre det område, der er angivet for din konto, skal du se Skift området for din Xbox Live-konto, da denne ændring vil påvirke mange dele af din konto. Hvis du beslutter dig for at ændre området, skal du gå til Flytter du? Tag Xbox Live med dig! og følge vejledningen på skærmen.

Løsning 2: Tag konsollen med tilbage til dit hjemland eller område

Hvis du er rejst væk fra dit hjemland eller område, og du har taget din konsol med dig, skal du vente med at downloade indholdet, indtil du er kommet tilbage. Hvis du er flytter til et nyt land eller område, skal du ændre området for din Xbox Live-konto.