Fejlkoden 80151004 vises, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil på din Xbox 360-konsol

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil på din Xbox 360-konsol:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Please try again later.
Status Code: 80151004

Dette kan betyde en af følgende ting:

• Der er et problem med netværksforbindelsen.
  • Der er et problem med faktureringsoplysningerne på din Microsoft-konto.

Løsninger

Du skal bruge mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto for at fuldføre disse trin. Hvis du ikke kan huske din mailadresse eller adgangskode, skal du se Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.

Løsning 1: Tjek oplysningerne for din Microsoft-konto

Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Log på din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis du ikke kan logge på med adgangskoden, skal du nulstille din adgangskode.
  2. Notér alle viste fejlmeddelelser.
  3. Klik eller tryk på Rediger sikkerhedsoplysninger under Adgangskode og sikkerhedsoplysninger.
  4. Tjek dine sikkerhedsoplysninger. Tjek f.eks. Telefonnummer, Alternativ mailadresse og Sikkerhedsspørgsmål.
    Bemærk! Hvis dine sikkerhedsoplysninger skal bekræftes, vises Bekræft under telefonnummeret eller mailadressen. Klik på Bekræft, hvis oplysningerne er korrekte.
  1. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  2. Log på Xbox Live, og prøv at downloade din profil igen.

Løsning 2: Opret en entydig appadgangskode til totrinsbekræftelse

Hvis du for nylig har tilmeldt dig totrinsbekræftelse, skal du oprette en entydig appadgangskode på din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du vil tjekke, om totrinsbekræftelse er slået til på din Microsoft-konto, skal du logge på din Microsoft-konto og derefter vælge Sikkerhedsoplysninger.

Hvis totrinsbekræftelse er slået til på din Microsoft-konto, kan du få en fejlmeddelelse om, at adgangskoden er forkert, når du bruger en app eller enhed, der ikke accepterer sikkerhedskoder. For eksempel kan nogle mailapps til smartphones og enheder, f.eks. Xbox 360-konsollen, ikke acceptere sikkerhedskoder.

I disse tilfælde bliver du ikke bedt om at angive en sikkerhedskode, når du prøver at logge på. For at løse dette problem skal du oprette en entydig appadgangskode på den Microsoft-konto, som er knyttet til appen eller enheden. Når du har logget på appen eller enheden med din entydige appadgangskode, kan du gå i gang.

Bemærk! Du skal oprette en entydig appadgangskode for hver app eller enhed, som ikke beder om sikkerhedsoplysninger. Du kan finde flere oplysninger om appadgangskoder og totrinsbekræftelse i Appadgangskoder og totrinsbekræftelse.

Benyt følgende fremgangsmåde for at oprette en entydig adgangskode til en app eller enhed:

1. Log på din Microsoft-konto med mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du har glemt adgangskoden, kan du nulstille din adgangskode.
  2. Vælg Rediger sikkerhedsoplysninger under Adgangskode og sikkerhedsoplysninger.
    Bemærk! Hvis du bliver bedt om sikkerhedsoplysninger, skal du angive dem og derefter vælge Send.
  3. Klik eller tryk på Opret en ny appadgangskode under Appadgangskoder. Der genereres en ny adgangskode, som vises på skærmen.
  4. Når du bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto på din Xbox-skærm, skal du skrive den appadgangskode, som du oprettede online.

Når du har logget på med din appadgangskode, kan du begynde at bruge appen eller enheden. Du skal bruge denne nye adgangskode til at logge på din enhed i stedet for at bruge adgangskoden til din Microsoft-konto.

Hvis du vil slå totrinsbekræftelse fra:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Klik eller tryk på Rediger sikkerhedsoplysninger under Adgangskode og sikkerhedsoplysninger.
    Hvis du bliver bedt om sikkerhedsoplysninger, skal du angive dem og derefter trykke eller klikke på Send.
  3. Klik eller tryk på Slå totrinsbekræftelse fra under overskriften Totrinsbekræftelse.

Løsning 3: Download din profil igen

Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.
    Bemærk! Hvis Download profile ikke vises, er du sandsynligvis logget på. Tryk på X for at logge af din profil.
  3. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag.
  4. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal en voksen angive sine Microsoft-kontooplysninger, for at profilen kan downloades.
  5. Vælg lagerenheden for din profil.

Downloadingen af profilen startes. Så snart profilen er downloadet, kan du vælge, om din Microsoft-kontos adgangskode skal angives, hver gang der logges på din profil.

Løsning 4: Slet den beskadigede profil, og download derefter din profil igen

Hvis du vil slette den beskadigede profil, der er gemt på din Xbox-konsol, skal du følge disse trin:

1. Gå til settings, og vælg System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg All Devices.
  4. Vælg Profiles.
  5. Vælg det gamertag, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.
  8. Download din profil igen.

Følg fremgangsmåden i Løsning 3 ovenfor, hvis du vil downloade din profil igen.

Løsning 5: Ryd systemcachen

Benyt følgende fremgangsmåde for at rydde systemcachen.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.