Fejlkode 80151014 vises, når du forsøger at logge på Xbox Live

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse og -kode, når du forsøger at logge på Xbox Live:

Your console can't connect to Xbox Live. Do you want to exit this session and test your network connection? If you are playing a game, you will lose any unsaved progress
Status Code: 80151014

Dette kan betyde, at den Xbox Live-profil, der er gemt på konsollen, er beskadiget.

Løsninger

Løsning 1: Slet den gemte profil

1. Gå til settings, og vælg System.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg All Devices.
  4. Vælg Gamer Profiles.
  5. Vælg den Xbox Live-profil, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Delete Profile Only. (Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser slettes ikke).

Løsning 2: Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelsen af lagerenheden.

Løsning 3: Download din profil igen

Udfør disse trin for at downloade din Xbox Live-profil:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Vælg Download Profile.

Bemærk! Hvis notifikationen "Download Profile" ikke vises, er du sandsynligvis logget på din profil. Tryk på X for at logge af.

2. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag. Hvis du ikke kan huske legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto, kan du se Find mailadressen til din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis din Xbox Live-konto er en barnekonto, skal du bruge en forælders Microsoft-konto, når du skal downloade din profil.

3. Vælg lagerenheden for din profil (f.eks. harddisk). Download af profilen startes.
  4. Når overførslen er fuldført, kan du vælge, om der skal angives en adgangskode til Microsoft-kontoen for at logge på din profil. Indstillingen Remember Password er som standard deaktiveret. Det betyder, at du bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på med din Xbox Live-profil.
Indstillingen Remember Password (Husk adgangskode)
Indstillingen Remember Password (Husk adgangskode)
Lad feltet ud for Remember Password være tomt, hvis du ønsker at blive bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, når du logger på din profil på denne konsol.