Fejlkode 80151015 vises, når du logger på din konto på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at logge på din konto på Xbox 360-konsollen:

Fejlkode: 80151015

Dette kan betyde, at din Microsoft-konto er blokeret, eller at din profil er beskadiget.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Opdater dine sikkerhedsoplysninger

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
  3. Vælg Flere sikkerhedsindstillinger, og tjek, at dine sikkerhedsoplysninger er korrekte og opdaterede.
  4. Prøv at logge på din konto igen.

Du kan finde flere oplysninger under Opdater sikkerhedsoplysningerne til din Microsoft-konto.

Hvis du stadig ikke kan logge på, skal du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Slet din profil, download den igen, og ryd din cache

Du kan løse dette problem ved at slette din profil og downloade den igen. Ryd derefter systemcachen, og genstart konsollen.

Trin 1: Slet din profil

1. Gå til settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Storage.
  3. Hvis du ikke har sluttet nogen eksterne lagerenheder til konsollen, skal du vælge Hard Drive. Hvis du bruger eksterne lagerenheder, skal du vælge All Devices.
  4. Vælg Profiles.
Kategorien Profiles er markeret på skærmen
  1. Vælg den Xbox Live-profil, du vil slette.
  2. Vælg Delete.
Indstillingen Slet er markeret på et skærmen Profile
  1. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.

Trin 2: Ryd systemcachen, og genstart Xbox-konsollen

Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage.
Kategorien Storage er markeret på skærmen System Settings
  1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y  på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  2. Vælg Clear System Cache.
Indstillingen
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  2. Genstart Xbox-konsollen, og prøv at logge på din konto.