Fejl 8015102D vises, når du opgraderer en barnekonto til en voksenkonto på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at opgradere en Microsoft-barnekonto til en voksenkonto på din Xbox 360-konsol:

Status code: 8015102D

This action can't be performed at this time. Please try again later. For more info, visit www.xbox.com/support.

Det kan betyde et af følgende:

• Microsoft-kontoen er knyttet til et aktivt Xbox Live Gold-abonnement.
  • Der er knyttet en eksisterende betalingsmåde til Microsoft-kontoen.

Løsninger

Løsning 1: Tjek, at kontoen ikke er knyttet til et Xbox Live Gold-abonnement

Du kan ikke opgradere en Microsoft-barnekonto, der er knyttet til et Xbox Live Gold-abonnement, til en voksenkonto. Du skal vente, indtil abonnementet udløber, eller annullere det.

Løsning 2: Tilføj en ny betalingsmåde

Du kan prøve at løse problemet ved at føje en ny betalingsmåde, f.eks. et kreditkort, til den konto, du vil opgradere. Slet derefter den eksisterende betalingsmåde. Den nye betalingsmåde bruges til at kontrollere, om brugeren er en voksen person.

Bemærk! Hvis du kun har én betalingsmåde, skal du tilføje en ny betalingsmåde, inden du kan fjerne den eksisterende.

Hvis du vil tilføje en betalingsmåde, skal du gå til Tilføj en betalingsmåde online, vælge Tilføj en betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne.

Når du har ændret dine betalingsmåder, skal du slette din profil. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  3. Vælg Storage.
Indstillingen
  1. Vælg All Devices.
  2. Vælg Profiles.
  3. Vælg det gamertag, du vil slette.
  4. Vælg Delete.
  5. Vælg Delete Profile Only. (Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares).

Når du har slettet den profil, der er gemt på din Xbox 360-konsol, skal du rydde systemcachen.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Settings, og vælg derefter System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Når du har ryddet systemcachen, skal du downloade din Xbox-profil igen. Benyt følgende fremgangsmåde til dette:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.

Bemærk! Kan du ikke se Download Profile? Det skyldes, at du er logget på med en anden profil. Tryk på X for at logge af, bekræft, og vælg derefter Download Profile.

3. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Bemærk! Hvis du har en Microsoft-barnekonto, skal du bruge forælderens Microsoft-konto til at downloade profilen.

4. Vælg lagerenheden for din profil. Downloadingen af profilen startes.

Når du har downloadet din profil igen, kan du opgradere barnekontoen til en voksenkonto.