Fejlkode 80151907 vises, når du logger på din konto på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at logge på din profil på Xbox 360-konsollen:

80151907

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-03-23T13:25:51.3442551+00:00

Løsning 2: Prøv igen senere

Denne fejl kan være forbigående og skyldes din netværksforbindelse. Vent, og prøv så igen.

Løsning 3: Test forbindelseshastigheden

Følg fremgangsmåden i Løsning af problem med langsom forbindelse på Xbox 360 for at finde ud af, hvorfor dit system er langsomt.