Fejl 8015190A vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live:

Your console can't connect to Xbox Live. Do you want to exit this session and test your network connection? If you are playing a game, you will lose any unsaved progress.

8015190A

Dette kan betyde, at der er et problem med Xbox Live-tjenesten, eller at din Xbox Live-konto ikke kan blive godkendt.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-03-24T16:37:38.1794024+00:00

Løsning 2: Foretag en ændring af din avatar på Xbox.com

Bemærk! Du kan foretage en hvilken som helst ændring af din avatar. Ændringen betyder, at tjenesten synkroniserer den konto, der er knyttet til din profil.

1. Gå til Avatar Editor.
  2. Log på, og foretag en ændring af din avatar.
  3. Klik på SAVE.
  4. Prøv at logge på din Xbox 360-konsol igen.