Fejlkode 8015190E vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live på din Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelser, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live:

Scenarie 1:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded at the moment.
Try again later.
8015190E

Scenarie 2:

Sign in status changed

8015190E

Disse meddelelse kan betyde et af følgende:

• Der er opstået et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Din Xbox Live-konto er blokeret midlertidigt, fordi systemet har registreret mistænkelig aktivitet.
  • Den profil, der er gemt på din Xbox 360-konsol, er beskadiget.
  • En anden profil er logget på.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-02-27T23:36:03.9234848+00:00

Løsning 2: Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage.
Indstillingen Storage er valgt i menuen System Settings på Xbox 360-konsollen.
  1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y  på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  2. Vælg Clear System Cache.
Indstillingen Clear System Cache er valgt i menuen System Device Options på Xbox 360-konsollen.
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  2. Genstart Xbox 360-konsollen.
  3. Tag stikket til dit modem og din router ud, hvis du bruger disse enheder. Vent ét minut, tilslut dem så igen, og tænd for dem.

Løsning 3: Skift IP-adresse på din konsol

Det kan du se, hvordan du gør dette, i Sådan konfigurerer du indstillingerne for det trådløse netværk på Xbox 360-konsollen.