Fejlkode 80151911 vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live på din Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live:

Can't connect to Xbox Live. Please try again later
Status code: 80151911

Det kan betyde et af følgende:

• Der er opstået et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Der er et problem med netværkskonfigurationen.
  • Filerne på en lagerenhed er beskadiget.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-05-29T12:20:17.3482963+00:00

Løsning 2: Foretag fejlfinding af forbindelsen til Xbox Live
Kør Xbox Live-forbindelsestesten. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Vælg Settings, System Settings og derefter Network Settings.
  2. Vælg navnet på dit trådløse netværk (Wireless Network), eller vælg Wired Network for en kabelforbindelse.
  3. Vælg Test Xbox Live Connection.

Hvis testen Xbox Live-forbindelsen mislykkes, skal du prøve at udføre de trin, der er angivet i Løsning til Xbox 360-forbindelse.