Fejlkode 80153086 vises, når du forsøger at forny dit Xbox Live Gold-abonnement

Du kan få vist følgende fejlkode, når du forsøger at forny dit Xbox Live Gold-abonnement:

Fejlkode: 80153086

Dette kan betyde, at der er et problem med det kreditkort, som du bruger til dit Xbox Live Gold-abonnement.

Løsning

For at løse dette problem skal du føje et nyt kreditkort til din konto og derefter ændre den betalingsmåde, der er knyttet til dit abonnement.

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Log på den Microsoft-konto, du vil ændre, hvis det er nødvendigt.

Bemærk! Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

3. Vælg Tjenester og abonnementer.
  4. Vælg Skift betalingsmåde under Betalt med i afsnittet Xbox Live.
  5. Vælg Tilføj en ny betalingsmetode, vælg Næste, og følg derefter trinnene for at vælge dit kreditkort, dit debetkort eller din PayPal-konto som ny betalingsmåde.