Fejlkode 8015341E vises, når du køber indhold på Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at købe indhold på Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live.

Status code: 8015341E

Det kan betyde et af følgende:

• Der er opstået et midlertidigt problem med faktureringstjenesten på Xbox Live.
  • Der er et problem, som påvirker din Xbox Live-konto.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe problemet med følgende løsninger:

• Løsning 1: Gennemfør købet igen med det samme. Nogle midlertidige faktureringsproblemer kan blive løst, når du forsøger at gennemføre købet igen. Hvis det foregående køb ikke kunne gennemføres, bliver du ikke opkrævet betaling igen.
  • Løsning 2: Gennemfør købet igen om 24-72 timer. Hvis det ikke løser problemet at gennemføre købet igen med det samme, skal du forsøge at gennemføre købet senere.
  • Løsning 3: Kontakt Xbox Support. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.