Del denne side

Fejlkode 8015400c vises, når du bruger Xbox 360

Problem

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at få adgang til kontostyring på din Xbox 360-konsol, eller når du prøver at downloade dit gamertag til din konsol.

8015400c

Dette betyder, at der er et problem med din Xbox Live-konto, som kræver, at du kontakter Xbox Support.

Løsning

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 8015400c vises, når du bruger Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side