Fejl 8015401B vises, når du tilmelder dig et gratis Xbox Live Gold-medlemskab på 1 måned

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at tilmelde dig et gratis Xbox Live Gold-medlemskab på 1 måned:

8015401B

Løsning

Det betyder, at du har nået grænsen for det antal gratis Xbox Live Gold-prøvemedlemskaber, du kan oprette på din Xbox 360-konsol. Du kan eventuelt se, om der er en kode til et Xbox Live Gold-prøvemedlemskab i dine spilæsker. Eller du kan købe et Xbox Live Gold-medlemskab.