Fejlen 80154042 vises, når du forsøger at knytte dit gamertag til en anden Microsoft-konto.

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, hvis du har mere end én Microsoft-konto og forsøger at knytte dit gamertag til en af disse Microsoft-konti.

80154042

Can't retrieve information from Xbox Live, please try again later.

Dette kan betyde, at du i øjeblikket er logget på en anden enhed med en anden Microsoft-konto. Du kan f.eks. være logget på med en anden Microsoft-konto på din hjemmecomputer eller din telefon.

Løsning

For at afhjælpe dette problem skal du tjekke, at du ikke er logget på en anden enhed med den gamle Microsoft-konto. Hvis du er logget på en anden enhed, skal du logge af og derefter forsøge at knytte dit gamertag til den nye Microsoft-konto igen.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket Kontakt os nederst på denne side.