Fejlkode 801540DF vises, når du forsøger at oprette en konto eller foretage et køb på Xbox Live

Problem

Du kan få vist en fejlkode og -meddelelse, der ser ud som en af følgende, når du forsøger at oprette en konto eller foretage et køb på Xbox Live:

Sorry, this action can't be performed at this time. Try again later. Visit www.xbox.com/support for more information.

Status code: 801540DF

Action can't be preformed

Status code: 801540DF

Dette kan betyde, at der er et problem med faktureringsoplysningerne på din konto.

Løsninger

• Løsning 1: Tjek, at du kan logge på din Microsoft-konto

Du kan prøve at løse dette problem ved at tjekke, at du kan logge på din Microsoft-konto. Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Log på din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis du ikke kan logge på med adgangskoden, skal du gå til Nulstil din adgangskode.

2. Notér alle viste fejlmeddelelser.
    3. Når du har rettet eventuelle fejl, skal du tjekke oplysningerne til din Microsoft-konto. Tjek f.eks. faktureringsoplysningerne, kreditkortoplysningerne eller oplysningerne i afsnittet Adgangskode og sikkerhedsoplysninger.
    4. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
    5. Prøv igen at oprette en Xbox Live-konto eller foretage et køb.
  • Løsning 2: Kontakt din bank eller dit finansieringsselskab

Købet på Xbox Live kunne muligvis ikke gennemføres, fordi:

• Kreditkortet er ikke aktiveret.
    • Kreditkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
    • Kreditkortet er ikke godkendt til onlinekøb eller automatisk fakturering.
    • Kreditkortselskabet blokerer for transaktionen.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at det kort, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.