Fejlkode 80154303 vises, når du ændrer dit gamertag på Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at ændre dit Xbox Live-gamertag:

80154303

Det betyder, at det nye gamertag, du har valgt, allerede bruges eller ikke er tilgængeligt.

Løsning

Vælg et andet gamertag for at løse problemet.

Xbox Live-gamertags er entydige og personlige. For at beskytte deres entydighed tillader vi ikke, at det samme gamertag oprettes med forskellig skrivemåde. Hvis f.eks. "Coolgamertag" er taget, betyder det, at "Cool gamertag" og "cool gamer tag" også er taget.