Fejl 80159018 vises, når du forsøger at downloade din profil eller oprette forbindelse til Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at downloade din profil eller oprette forbindelse til Xbox Live:

80159018

Denne fejl kan betyde følgende:

• Der er et netværksproblem – enten med Xbox Live eller på din netværksforbindelse.
  • Det område, du har angivet på din konto, svarer ikke til det område, hvor du befinder dig.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek, at dine Microsoft-kontooplysninger er opdateret.

Tjek, at alle oplysningerne på din Microsoft-konto er opdateret, herunder oplysningerne om, hvor du bor. Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål om administration af din Microsoft-konto.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Slet din Xbox Live-profil, ryd systemcachen, og download derefter din profil igen

Sådan gør du:

1. Slet din Xbox Live-profil.
    1. Gå til Settings fra Xbox Dashboard, og vælg derefter System Settings.
    2. Vælg Storage.
    3. Vælg All Devices.
    4. Vælg Profiles.
    5. Vælg gamertagget for den profil, du vil slette.
    6. Vælg Delete.
    7. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.
  2. Ryd systemcachen for at fjerne eventuelle beskadigede data. Du kan se flere detaljer under Sådan rydder du cachen på Xbox 360.
  3. Download din Xbox Live-profil:
    1. Tryk på Xbox Guide-knappen (den store X-knap i midten) på din controller.
    2. Vælg Download Profile.
    3. Angiv mailadressen til den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag. Hvis du ikke kan huske legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
    4. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto.
      Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal legitimationsoplysningerne til den tilknyttede Microsoft-voksenkonto angives, for at du kan downloade profilen.
    5. Vælg lagerenheden for din profil.
      Downloadingen af profilen startes. Så snart profilen er downloadet, kan du vælge, om din Microsoft-kontos adgangskode skal angives, hver gang der logges på din profil. Indstillingen Husk adgangskode er som standard deaktiveret. Det betyder, at du bliver bedt om at angive adgangskoden, når du logger på, medmindre du ændrer denne indstilling.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Foretag fejlfinding af din Xbox Live-forbindelse

Her kan du få hjælp til at foretage fejlfinding af din netværks- og Xbox Live-forbindelse:

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.