Fejlkode 8015D002 vises, når du logger på Xbox Live på din Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live på din konsol:

Sorry, either that's the wrong password, or that email doesn't have an Xbox membership. Please try again.
Status Code: 8015D002

Dette betyder, at der er et problem med din konto.

Løsninger

Løsning 1: Brug en appadgangskode til at logge på Xbox Live på din Xbox 360-konsol

Hvis du for nylig har slået totrinsbekræftelse til, bliver du bedt om at angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto, næste gang du downloader din Xbox-profil eller logger på din Xbox 360-konsol. Men du skal angive din appadgangskode i stedet for adgangskoden til din Microsoft-konto.

Hvis du har glemt din appadgangskode, eller hvis du ikke har oprettet en, kan du generere en ny appadgangskode og logge på din konsol. Sådan gør du:

1. Log på din konto i en webbrowser.
  2. Gå til Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og tryk eller klik på Administrer avanceret sikkerhed.

Hvis du bliver bedt om en sikkerhedskode, skal du angive den og trykke eller klikke på Send.

3. Tryk eller klik på Opret en ny appadgangskode under Appadgangskoder.

Der genereres en ny appadgangskode, som vises på skærmen.

4. Gå til din Xbox 360-konsol, og log på Xbox Live med mailadressen til din Microsoft-konto og den nye appadgangskode, som du genererede i trin 2.

Sørg for, at afkrydsningsfeltet Remember Password er markeret, hvis du ikke vil angive appadgangskoden, hver gang du logger på denne konsol.

Løsning 2: Slå totrinsbekræftelse fra

1. Log på din konto i en webbrowser. Gå til Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og tryk eller klik på Administrer avanceret sikkerhed.
  2. Tryk eller klik på Slå totrinsbekræftelse fra.
  3. Tryk eller klik på Ja, når du bliver bedt om at bekræfte.

Løsning 3: Hvis du ikke har slået totrinsbekræftelse til

Hvis du ikke har slået denne til, anvender du muligvis den forkerte adgangskode. Prøv igen, eller nulstil adgangskoden til din konto.