Fejlkode 8015D002 vises, når du logger på Xbox Live på din Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live:

Account does not exist.
Status Code: 8015D002

Det kan betyde et af følgende:

• Der er et problem med din konto. Det kan f.eks. være, at sikkerhedsoplysningerne til din konto skal opdateres.
  • Den profil, der er gemt på din Xbox 360-konsol, er beskadiget.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Gå til siden Xbox Live-status for at se, om tjenesten er aktiv. Hvis der vises en meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Løsning 2: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Udfør disse trin:

1. Log på din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis du ikke kan logge på med adgangskoden, skal du prøve løsningen Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.
  2. Klik på Skift adgangskode m.m. under Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
  3. Tjek mailadressen og telefonnummeret under Sikkerhedsoplysninger hjælper med at holde din konto sikker. Tilføj eller opdater disse sikkerhedsoplysninger, hvis det er nødvendigt.
  4. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  5. Prøv at logge på Xbox Live igen.

Løsning 3: Download din Xbox Live-profil igen

Udfør disse trin:

1. Flyt først din Xbox Live-profil. Sådan gør du:
    1. Formatér et ekstra USB-flashdrev som en hukommelsesenhed.
    2. Tilslut flashdrevet til konsollen.
    3. Gå til settings fra Dashboard, og vælg derefter Storage.
    4. Vælg All Devices.
    5. Vælg Gamer Profiles, og vælg derefter din gamerprofil.
    6. Vælg Move.
    7. Vælg den hukommelsesenhed, du vil flytte profilen til.
    8. Fjern USB-flashdrevet fra konsollen.
  2. Tøm systemcachen. Sådan gør du:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
picture
    1. Gå til Settings, og vælg System Settings.
    2. Vælg Storage eller Memory.
    3. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
    4. Vælg Clear System Cache.

Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelsen af lagerenheden.

1. Genstart Xbox 360-konsollen.
  2. Download din Xbox Live-profil igen. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør dette, i Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol, eller download den igen.

Hvis du for nylig har slået totrinsbekræftelse til

Hvis du har slået totrinsbekræftelse til og har oprettet en appadgangskode, skal du bruge denne appadgangskode til at logge på Xbox Live.