Fejlkode 8015D002 vises, når du forsøger at logge på Xbox Live

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live:

Account does not exist.
Status Code: 8015D002

Dette kan betyde, at der er et problem med din konto. Det kan f.eks. være, at sikkerhedsoplysningerne til din konto skal opdateres.

Bemærk! Inden du forsøger løsningerne herunder, skal du se, om Xbox Live-tjenesten kører. Det kan du gøre ved at gå til siden Xbox Live Status.

Løsninger

Løsning 1: Har du tilmeldt dig totrinsbekræftelse for nylig?

Hvis du for nylig har slået totrinsbekræftelse til, ved du muligvis ikke, hvordan du skal logge på apps eller enheder, som ikke accepterer sikkerhedskoder. Nogle apps (f.eks. mailapps på nogle smartphones) og enheder (f.eks. Xbox 360) kan ikke bede om et sikkerhedsbevis, når du prøver at logge på. Hvis du får en fejlmeddelelse om, at adgangskoden er forkert, med en app eller enhed, skal du oprette en entydig appadgangskode for at kunne logge på. Når du har logget på med appadgangskoden, kan du begynde at bruge appen eller enheden. Du skal bruge denne nye appadgangskode til at logge på din enhed i stedet for at bruge adgangskoden til din Microsoft-konto.

Du skal oprette og logge på med en appadgangskode én gang for hver app eller enhed, som ikke beder om et sikkerhedsbevis. Sådan gør du:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Tryk eller klik på Rediger sikkerhedsoplysninger under Adgangskode og sikkerhedsoplysninger.
    Hvis du bliver bedt om et sikkerhedsbevis, skal du angive det og trykke eller klikke på Send.
  3. Tryk eller klik på Opret en ny appadgangskode under Appadgangskoder.
    Der genereres en ny appadgangskode, som vises på skærmen.
  4. Når du bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto på din Xbox-konsol, skal du skrive den appadgangskode, som du oprettede online.
  5. Når du har logget på med din appadgangskode, kan du begynde at bruge appen eller enheden. Du skal bruge denne nye appadgangskode til at logge på din enhed i stedet for adgangskoden til din Microsoft-konto.

Løsning 2: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Udfør disse trin:

1. Gå til Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis du ikke kan logge på med adgangskoden, skal du nulstille din adgangskode.
  2. Klik på Rediger sikkerhedsoplysninger.
  3. Kontrollér dine sikkerhedsoplysninger. Tjek f.eks. Telefonnummer, Alternativ mailadresse og Sikkerhedsspørgsmål.
  4. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  5. Prøv at logge på Xbox Live igen.

Løsning 3: Slet din Xbox Live-profil, og download den derefter igen

Du kan få hjælp i Administrer gamertag og profil.

Løsning 4: Ryd systemcachen

Benyt følgende fremgangsmåde for at rydde systemcachen:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, vælg Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Storage eller Memory.
picture
  1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på konsollen. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  2. Vælg Clear System Cache.
picture
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelsen af lagerenheden.