Fejlkode 8015d005 vises, når du logger på en Xbox 360-konsol

Du får vist følgende fejlkode, når du logger på din konto på en Xbox 360-konsol:

8015d005

Denne fejl opstår, når du skal ændre adgangskoden til din Microsoft-konto.

Løsning

Skift adgangskoden til din Microsoft-konto

Du kan ændre adgangskoden til din Microsoft-konto fra en pc med forbindelse til internettet. Du kan se flere detaljer under Skift adgangskoden til din Microsoft-konto.