Fejl 80162711 vises, når du logger på Xbox Live eller føjer penge til din Microsoft-konto

Du får vist følgende fejlkode og meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live eller føje penge til din Microsoft-konto:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Status code: 80162711

Dette kan betyde, at der er et problem med din konto. Oplysningerne om din Xbox-konsol kan f.eks. være forældede, eller du skal måske tjekke oplysningerne på din Microsoft-konto.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Kør Xbox Live-forbindelsestesten

1. Gå til Settings.
  2. Vælg System.
  3. Vælg Network Settings.
  4. Vælg dit netværk.
  5. Vælg Test Xbox Live Connection.

Løsning 2: Tjek oplysningerne for din Microsoft-konto

1. Log på din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis du ikke kan logge på med adgangskoden, skal du prøve at nulstille adgangskoden.
  2. Notér alle viste fejlmeddelelser.
  3. Når du har løst eventuelle fejl, kan du kontrollere oplysningerne for din Microsoft-konto. Kontrollér f.eks. faktureringsoplysningerne eller oplysningerne i afsnittet Adgangskode og sikkerhedsoplysninger.
  4. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  5. Log på Xbox Live, eller prøv igen at føje penge til din konto.

Løsning 3: Prøv at logge på Xbox.com

1. Klik på Log på øverst på en Xbox.com-side (f.eks. denne).
  2. Angiv brugernavn og adgangskode til din Microsoft-konto, og klik derefter på Log på.
  3. Hvis du kan logge på Xbox.com, så prøv at logge på din Xbox-konsol igen.

Løsning 4: Kontakt Xbox Support

Hvis de tidligere løsninger ikke løste problemet, skal du kontakte Xbox Support.