Fejlkode 80167611 vises, når du logger på eller foretager et køb på Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at logge på eller foretage et køb på din Xbox 360-konsol:

Can't retrieve information from Xbox Live.
80167611

Det kan betyde et af følgende:

• Der er opstået et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Der er et problem med betalingsmåden.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-01-18T15:11:51.4351879+00:00

Løsning 2: Tjek, at de faktureringsoplysninger, der er knyttet til din betalingsmåde, er korrekte.

Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Vælg Faktureringsoplysninger, og gennemse dine faktureringsoplysninger.

Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

Løsning 3: Fjern betalingsmåden, og føj den til din konto igen

Hvis de foregående løsninger ikke løser problemet, skal du prøve at fjerne betalingsmåden og derefter føje den til din konto igen:

1. Fjern betalingsmåden fra din konto. Det kan du få hjælp til at gøre på en af følgende sider:
  2. Slet Marketplace System Data-filen på din Xbox 360-konsol:
    1. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter System.
    2. Vælg Storage.
Indstillingen
  1. Vælg din primære lagerenhed.
  2. Vælg System Items.
  3. Vælg Marketplace System Data.
  4. Vælg Delete.
  5. Genstart konsollen.
  1. Føj betalingsmåden til din konto igen. Det kan du få hjælp til at gøre på en af følgende sider: