Fejlkode 80169E7F vises, når du logger på eller køber på Xbox 360

En af følgende fejlmeddelelser vises, når du prøver at logge på eller foretage et køb på din Xbox 360-konsol:

Can't retrieve information from Xbox Live.
80169E7F

Det kan betyde et af følgende:
  • Der er opstået et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Der er et problem med betalingsmåden.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Tjek, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der vises en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der er en aktuel meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Kun kunder i USA: Hvis en specifik tjeneste eller app er nede, kan du anmode om at få tilsendt en sms eller talenotifikation, når problemet er løst. Klik på Giv mig besked, når denne tjeneste eller app er i gang under appens eller tjenestens navn.

Løsning 2: Slet betalingsmåden, og tilføj den derefter igen

1. Gå til commerce.microsoft.com, og log på med din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
    Bemærk! Hvis du ser en meddelelse om, at der er problemer med din konto, skal du følge vejledningen for at løse dette problem.
  2. Tjek dine faktureringsoplysninger. Du skal f.eks. tjekke følgende:
    • Din betalingsmåde er gyldig og aktiveret.
    • Dine faktureringsoplysninger svarer til de faktureringsoplysninger, som din bank eller dit kreditkortselskab benytter.
    • Der er ingen udestående saldo.
    Bemærk! Hvis du vil løse problemer med fakturering og dit medlemskab, skal du gå til Administrer dine betalingsmåder på Xbox 360
  3. Fjern betalingsmåden fra din konto.
  4. Slet Marketplace System Data-filen på din Xbox 360-konsol. Sådan gør du:
  5. Gå til Settings på konsollen, og vælg derefter System.
  6. Vælg Storage.
  1. Vælg din primære lagerenhed.
  2. Vælg System Items.
  3. Vælg Marketplace System Data.
  4. Vælg Delete.
  5. Genstart konsollen.
  6. Gå til commerce.microsoft.com, og føj betalingsmåden til din konto.

Hvis fejlen ikke bliver løst, skal du kontakte Xbox Support.