Fejlkode 8016ABA5 vises, når du forsøger at foretage et køb eller indløse point på Xbox Live

Problem

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at foretage et køb eller indløse point på Xbox Live:

8016ABA5

Can't retrieve information from XBOX Live. Please try again later.

Dette kan betyde, at der er et problem med faktureringsoplysningerne på din konto.

Løsning

Du kan prøve at løse problemet ved at skrive de korrekte faktureringsoplysninger. Sådan gør du:

1. Vælg Settings, og vælg derefter Account.
  2. På skærmen Account Management skal du vælge Billing Information.
  3. Tryk på A.
  4. Angiv adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg derefter Done.
  5. Vælg Sign In.
  6. Skriv de korrekte faktureringsoplysninger, og vælg derefter Done.
  7. Vælg OK.

Hvis dette problem bliver ved med at opstå, skal du kontakte Xbox Support.