Fejlkode 80181102 vises, når du forsøger at downloade Xbox 360-indhold

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at downloade Xbox 360-indhold:

80181102

Denne fejl kan betyde flere ting:

• Dit køb blev ikke gennemført korrekt.
  • Du skal slette din Xbox Live-profil, rydde systemcachen og downloade din profil igen.
  • Der er problemer med forbindelsen til Xbox Live eller internettet.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek, om du kan se dit køb på din Xbox Live-konto

Log på din Xbox Live-konto. Hvis du ikke kan se dit køb, er det muligvis ikke gået igennem. Prøv at foretage købet igen. Hvis du kan se dit køb, men stadig ikke kan downloade det, skal du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Slet din Xbox Live-profil, ryd systemcachen, og download derefter din profil igen

1. Slet din Xbox Live-profil:
    1. Gå til Settings og derefter System Settings.
    2. Vælg Storage.
    3. Vælg All Devices.
    4. Vælg Profiles.
    5. Vælg gamertagget for den profil, du vil slette.
    6. Vælg Delete.
    7. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.
  2. Ryd systemcachen for at fjerne eventuelle beskadigede data. Du kan se flere detaljer under Sådan rydder du cachen på Xbox 360.
  3. Download din Xbox Live-profil.
    1. Tryk på knappen Guide på controlleren.
    2. Vælg Download Profile
      Bemærk! Kan du ikke se Download Profile? Det skyldes, at du er logget på med en anden profil. Tryk på X for at logge af, bekræft, og vælg derefter Download Profile.
    3. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
    4. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-profil. (Hvis du ikke kan huske legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
    5. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto).
      Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal legitimationsoplysningerne til den tilknyttede Microsoft-voksenkonto angives, for at du kan downloade profilen.
    6. Vælg lagerenheden for din profil.
      Downloadingen af profilen startes. Når profilen er downloadet, kan du vælge, om din Microsoft-kontos adgangskode skal angives, hver gang der logges på din profil. Indstillingen Husk adgangskode er som standard deaktiveret. Det betyder, at du bliver bedt om at angive adgangskoden, når du logger på, medmindre du ændrer denne indstilling.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Foretag fejlfinding af din Xbox Live-forbindelse
Hvis den forrige løsning ikke løser problemet, skal du foretage fejlfinding af dit netværk og Xbox Live-forbindelsen. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør dette, på følgende sider: