Fejlkode 80190821 vises, når du forsøger at foretage et køb på Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb på din Xbox 360-konsol:

Can't retrieve information from Xbox Live.

Status code: 80190821

Det kan betyde et af følgende:

• Der er et problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Der er et problem med betalingsmåden. Det kan f.eks. være, at din kreditkortbetaling ikke er godkendt, eller at dit kreditkortselskab har udført sikkerhedstjek af din konto, før betalingen blev godkendt.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: Begrænset
2017-10-16T13:55:04.0000000-07:00

Påvirkede platforme:

Xbox 360

Påvirkede tjenester:

Logger på Xbox Live

Seneste opdatering

Vores teknikere og udviklere arbejder aktivt på at løse problemet, der forhindrer nogle medlemmer i at logge på Xbox Live. Opdatering følger. Tak for tålmodigheden.

Køb og brug af indhold: kører
2017-10-18T18:54:54.0445625+00:00

Løsning 2: Test Xbox Live-forbindelsen

Hvis du vil teste forbindelsen til Xbox Live, skal du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Gå til Settings, og vælg derefter System.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.
  5. Hvis du får en fejl, når du tester din forbindelse, skal du se Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl.

Løsning 3: Tjek din faktureringsadresse

Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.
  2. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode
  3. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.

Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

Løsning 4: Kontakt din bank eller dit pengeinstitut

Der kan være en af følgende årsager til, at købet ikke blev gennemført:

• Kreditkortet er ikke aktiveret.
  • Kreditkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet er ikke godkendt til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortselskabet blokerer for transaktionen.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at det kort, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Løsning 5: Prøv at foretage købet igen senere

Købet kan være blokeret af en af følgende årsager:

• For mange købsforsøg inden for kort tid blev afvist.
  • Microsoft-kontoen eller betalingsmåden bruges fra et mistænkeligt sted.
  • Den betalingsmåde, som du angav, kan være registreret for en overtrædelse for manglende betaling, der forhindrer, at den bruges til nye køb.

Vent, og prøv at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer. Hvis du oplever flere købsfejl, kan det medføre, at transaktioner ikke kan behandles før efter en vis tid uden købsforsøg (normalt 24 til 48 timer).

Løsning 6: Brug et forudbetalt kort

Som et alternativ til kredit- eller bankkort kan du købe et forudbetalt Microsoft-gavekort hos en forhandler og bruge det til dine køb. Bemærk, at det ikke er alle køb, der understøtter Microsoft-gavekort eller tilbyder forudbetalingsmuligheder. Før du køber et Microsoft-gavekort, skal du tjekke, at købsmetoden kan benyttes til den vare, du vil købe.

Løsning 7: Bekræft, at du bruger en godkendt betalingsmåde

Du kan bruge Visa, MasterCard eller American Express, hvis bare kortene tillader internationale køb. Selvom dit kort har et Visa- eller MasterCard-logo, er det muligt, at det ikke er godkendt af din bank eller dit pengeinstitut til internationale køb.

Bemærk! Forudbetalte kort, debetkort og gavekort (selv dem med et Visa- eller MasterCard-logo) betragtes ikke som internationale kort og accepteres i øjeblikket ikke.

Hvis dit kreditkort er en godkendt form for betaling, kan du prøve næste løsning.

Løsning 8: Tjek kortnummeret, udløbsdatoen, sikkerhedskoden og navnet på kortet

Skriv kreditkortnummeret på ny uden mellemrum, kommaer eller andre ikke-numeriske tegn. Tjek, at oplysninger som udløbsdato, sikkerhedskode og navn er korrekte og svarer til oplysningerne på kortet.