Fejlkode 803C0006 vises, når du afspiller en video på Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du afspiller en video på din Xbox 360-konsol:

The license for this item is missing, corrupted, or doesn't belong to the current Xbox Live profile. To restore the license, sign in to Xbox Live with the profile that originally downloaded the item, then try again.

803C0006

Dette kan betyde, at der ikke er en brugbar licens til denne video. Licensen kan mangle, være udløbet eller være beskadiget. Eller måske tilhører licensen ikke den aktuelle profil.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med en af følgende løsninger.

Løsning 1: Brug det gamertag, du benyttede, da du købte indholdet

1. Log på din konsol ved hjælp af det gamertag, du brugte, da du købte indholdet.
  2. Prøv, om du kan spille eller bruge indholdet.
    Bemærk! Hvis du for nylig har overført indhold til en ny konsol, kan du afspille indholdet på din nye konsol, hvis du logger på med det gamertag, der oprindeligt blev brugt til at købe indholdet. Hvis du vil bruge det overførte indhold uden at logge på Xbox Live eller med et andet gamertag, skal du overføre indholdslicenserne til den nye konsol. Du kan finde oplysninger om, hvordan du gør det, i Digital Rights Management til Xbox 360.

Løsning 2: Slet indholdet, og download det igen

Hvis din konsol er blevet repareret, eller du har brugt licensoverførselsværktøjet til at overføre licenser fra én konsol til en anden, kan de licenser, der er gemt lokalt, være forældede. Du skal downloade indholdet igen for at opdatere licenserne, der gemmes lokalt.

1. Log på Xbox Live på konsollen med det gamertag, du brugte, da du købte indholdet.
  2. Gå til settings, og vælg derefter System.
  3. Vælg Storage, og vælg derefter elementets placering (f.eks. Hard Drive).
  4. Vælg Games & Apps, og vælg derefter spillet eller appen.
  5. Markér det element, du muligvis har problemer med (f.eks. et gemt spil), og vælg derefter Delete.
    Bemærk! Nogle spil og apps har ingen elementer, der kan slettes. Hvis det er tilfældet, skal du slette hele spillet eller appen og downloade spillet eller appen igen.
  6. Gå tilbage til Xbox Home.
  7. Gå til settings, og vælg Account.
  8. Vælg Download History.
    Bemærk! Hvis du vil have adgang til musik- eller videoindhold fra Download History, skal du vælge Xbox Music and Video Purchase History øverst på skærmen.
  9. Vælg det element, du har problemer med, og vælg derefter Download Again.