Fejlkode 805df700 vises, når du prøver at logge på Xbox Live på Xbox 360

Du får følgende fejlkode, når du forsøger at logge på Xbox Live på Xbox 360:

805df700

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Slet din Xbox Live-profil, ryd systemcachen, og download derefter din profil igen

Sådan gør du:

1. Slet din Xbox Live-profil:
    1. Gå til settings og derefter til System fra Xbox Dashboard.
    2. Vælg Storage.
    3. Vælg All Devices.
    4. Vælg Gamer Profiles.
    5. Vælg gamertagget for den profil, du vil slette.
    6. Vælg Delete.
    7. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.
  2. Ryd systemcachen for at fjerne eventuelle beskadigede data. Du kan se flere detaljer under Sådan rydder du cachen på Xbox 360.
  3. Download din Xbox Live-profil igen:
    1. Tryk på Guide-knappen (den store X-knap i midten) på controlleren.
    2. Vælg Download Profile.
      Bemærk! Kan du ikke se Download Profile? Det skyldes, at du er logget på med en anden profil. Tryk på X for at logge af, bekræft, og vælg derefter Download Profile.

3. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
    4. Angiv mailadressen til den Microsoft-konto, der er tilknyttet din Xbox Live-profil. Hvis du ikke kender den, skal du se Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.
    5. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto. Hvis du har glemt den, skal du nulstille din adgangskode.
      Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal en voksen angive sine Microsoft-kontooplysninger, for at profilen kan downloades.

6. Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din konsol, skal du vælge, hvilken lagerenhed du vil gemme profilen på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din profil med det samme.

Du skulle nu kunne logge på konsollen med din Xbox Live-profil.

Vigtigt! Hvis du har downloadet din profil til en anden konsol, og du valgte indstillingen Remember Password, kan du fjerne adgangskoden eksternt, så ingen andre kan få adgang til din profil på den anden konsol. Du kan få mere at vide i Administrer loginindstillingerne på din Xbox 360-konsol.

Løsning 2: Foretag fejlfinding af din netværksforbindelse

Prøv forslagene i Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl for at løse forbindelsesproblemer.

Løsning 3: Kontakt din internetudbyder

Kontakt internetudbyderen for at få mere hjælp.