Fejlkode 8072EE2 vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online.

Status Code: 8072EE2

Dette kan betyde, at der er et problem med faktureringsmetoden for din konto.

Dette problem kan f.eks. opstå, hvis dit kreditkort er udløbet, eller hvis der er et udestående beløb på kontoen.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

• Fjern kortet, og prøv igen.
    Hvis du forsøger at købe et nyt Xbox Live-abonnement, og du får vist fejlen 80190864, har betalingsmåden en faktureringsafvisning på grund af overtrædelse og kan ikke længere bruges til tilmelding. Hvis saldoen viser manglende tidligere betalinger for et tidligere abonnement på den betalingsmåde, som du forsøger at bruge, skal du bruge et andet kreditkort til købet.
  • Brug et forudbetalt Microsoft Points-kort eller medlemskort, hvis du har et.
    Du kan også købe et forudbetalt Microsoft Points-kort hos en forhandler og bruge det til dine køb. Bemærk, at det ikke er alle køb, der understøtter Microsoft Points eller forudbetalingsmuligheder. Før du køber Microsoft Points-kort eller et forudbetalt kort, skal du sørge for, at betalingsmetoden er tilgængelig for den vare, du køber.