Fejl 807b0191 vises, når du lejer eller køber film og tv-indhold eller tilføjer en betalingsmåde på Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at købe eller leje film- og tv-indhold på din Xbox 360-konsol. Denne fejl kan også forekomme, når du prøver at føje en betalingsmåde til din Xbox Live-konto:

A purchase error occurred.
Status code: 807b0191

Hvis du får denne fejl, når du prøver at købe eller leje film og tv-indhold, kan du ikke købe eller leje indholdet. Hvis fejlen vises, når du prøver at tilføje en betalingsmåde, kommer du tilbage til den skærm, hvor du kan tilføje en betalingsmåde.

Bemærk! Denne fejl forekommer kun i Film og tv på Xbox 360-konsollen.

Løsning

Du kan prøve at løse dette problem ved at angive flere sikkerhedsoplysninger på din Microsoft-konto. Dette gør du ved at gå til Sikkerhedsbeviser til Microsoft-konto – oversigt og følge instruktionerne: