Fejlkoden 809B1001 vises, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360

Du får vist en af følgende fejlmeddelelser, mens du bruger Kinect-sensoren:

• Player or play space not detected.
  • Kinect can't see anyone. Please try again.
  • The Kinect sensor is having trouble seeing you.
    809B1001

Dette kan betyde, at Kinect-sensoren har problemer med at spore dine kropsbevægelser.

Løsninger

Løsning 1: Prøv at bruge Kinect-tuneren

Du kan se, hvordan du bruger Kinect-tuneren, i Kinect-gestus.

Løsning 2: Prøv at kalibrere Kinect-sensoren

Hvis du allerede har prøvet at bruge Kinect-tuneren, kan du prøve at kalibrere Kinect-sensoren. Se Kalibrer Kinect-sensoren til Xbox 360.

Løsning 3: Anmod om reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.