Fejlkoden 809B1002 vises, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger Kinect til Xbox 360:

Not enough light

809B1002

Dette betyder, at Kinect-sensoren har problemer med at se dig i forbindelse med en test af Kinect-tuneren.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Vælg More Info på din konsol for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Placer Kinect-sensoren korrekt

Se Kinect-talegenkendelse og -chat for at finde ud af, hvordan du placerer din Kinect-sensor korrekt.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Sørg for gode lysforhold

Se Lysbetingelser i rummet til Kinect for at få mere at vide om optimalt lys til Kinect.

Løsning 4: Kontakt Xbox Support

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Løsning 5: Anmod om reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.