Fejlkode 809B1003 vises, når du bruger Kinect til Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger Kinect:

Too much light

809B1003

Dette betyder, at Kinect-sensoren har problemer med at se dig i forbindelse med en test af Kinect-tuneren.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Når du får vist denne fejlmeddelelse, skal du vælge More Info for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Placer Kinect-sensoren korrekt

Se Mere om Kinect-sensorens placering for at finde ud af, hvordan du placerer din Kinect-sensor korrekt.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Sørg for gode lysforhold

Se Lysbetingelser i rummet til Kinect for at få mere at vide om optimalt lys til Kinect.

Løsning 4: Anmod om reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.

Har du spørgsmål om reparation og garanti? Se Garanti og service: Ofte stillede spørgsmål.