Fejlkode 809B1004 vises, når du bruger Kinect til Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger Kinect'en til Xbox 360:

Face obscured

809B1004

Dette betyder, at Kinect-sensoren ikke kan se dig godt nok.

Løsninger

Løsning 1: Sørg for, at sensoren har mulighed for at se dig, og prøv igen

Sørg for, at der er lys nok, og at der ikke står noget i vejen mellem dig og Kinect-sensoren, og prøv derefter igen. Du kan finde flere oplysninger i Mere om Kinect-sensorens placering og Lysbetingelser i rummet til Kinect.

Løsning 2: Anmod om reparation

Hvis den foregående løsning ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.