Fejl 809B1008 vises, når du bruger Kinect til Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger Kinect-sensoren til din Xbox 360:

No player detected

809B1008

Dette betyder, at sensoren har problemer med at se dig i forbindelse med en test af Kinect-tuneren.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Når du får vist denne fejlmeddelelse, skal du vælge More Info for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Tjek, at Kinect-sensoren er placeret korrekt

Se Mere om Kinect-sensorens placering for at finde ud af, hvordan du placerer din Kinect-sensor korrekt.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Sørg for gode lysforhold

Du kan få mere at vide om optimalt lys til Kinect-sensoren i Lysbetingelser i rummet til Kinect. Her kan du også få forslag til at løse problemet.

Løsning 4: Anmod om en reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.