Fejlkode 809B100A vises, når du står for langt væk fra Kinect-sensoren til Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger Kinect'en til Xbox 360:

Too far away (809B100A)

Dette betyder, at Kinect-sensoren næsten ikke kan se dig.

Løsninger

Løsning 1: Ryk tættere på Kinect-sensoren, og prøv igen

Hvis Kinect-sensoren til din Xbox 360 ikke kan se dig, skal du rykke tættere på sensoren og derefter vælge Try again. Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Brug Kinect-tuneren

Brug Kinect-tuneren til at hjælpe Kinect med at spore og se hele din krop. Du kan finde flere oplysninger i Fejlfinding i forbindelse med kropssporing på Kinect-sensoren til Xbox 360.

Løsning 3: Kontakt Xbox Support

Hvis problemet ikke bliver løst, skal du kontakte Xbox Support.

Løsning 4: Anmod om reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.