Fejlkode 809B100B vises, når du står for tæt på Kinect-sensoren til Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger Kinect til Xbox 360:

Too close

809B100B

Dette betyder, at du står for tæt på Kinect-sensoren.

Løsninger

Løsning 1: Ryk længere væk fra Kinect-sensoren, og prøv igen

Når du er rykket længere væk fra sensoren, skal du vælge Try Again. Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Brug Kinect-tuneren

Brug Kinect-tuneren til at hjælpe Kinect med at spore og se hele din krop. Du kan finde flere oplysninger i Fejlfinding i forbindelse med kropssporing på Kinect-sensoren til Xbox 360.

Løsning 3: Anmod om reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.