Fejlkode 809B100C vises, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger Kinect-sensoren til din Xbox 360-konsol:

Too far left

809B100C

Dette betyder, at Kinect-sensoren har problemer med at se dig i forbindelse med en test af Kinect-tuneren.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Når du får denne fejl, skal du vælge More Info for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Placer Kinect-sensoren korrekt

Se Mere om Kinect-sensorens placering for at finde ud af, hvordan du placerer din Kinect-sensor korrekt.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Sørg for gode lysforhold

Se Lysbetingelser i rummet til Kinect for at få mere at vide om optimalt lys til Kinect.

Løsning 4: Anmod om en reparation

Hvis de foregående trin ikke løser problemet, skal du gå til Online Service Center og klikke på Start en reparationsanmodning for at anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Reparation af Xbox 360-konsol: Ofte stillede spørgsmål.