Fejlkode 809B100E vises, når du bruger Kinect til Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360:

Lower body not detected

Dette betyder, at Kinect-sensoren har problemer med at se dig i forbindelse med en test af Kinect-tuneren.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Vælg More Info på din konsol for at se forslag til, hvad du kan gøre for at løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Placer Kinect-sensoren korrekt

Se Kinect-talegenkendelse og -chat for at finde ud af, hvordan du placerer din Kinect-sensor korrekt.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Sørg for gode lysforhold

Se Lysbetingelser i rummet til Kinect for at få mere at vide om optimalt lys til Kinect.

Løsning 4: Anmod om en reparation

Hvis de første tre løsningsforslag ikke løser problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Log på for at anmode om en reparation.

Har du spørgsmål om reparation eller garanti? Se Reparation af Xbox 360-konsol: Ofte stillede spørgsmål.