Fejl 809B1080 vises, når du bruger Kinect'en til Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360:

Kinect microphone is not detected.

809B1080

Dette betyder, at mikrofonen i Kinect-sensoren ikke kan registrere lyd fra dig.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Når du får denne fejl, skal du vælge More Info for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at se, om mikrofonen nu kan høre dig.

Løsning 2: Tjek, at Kinect-sensoren er placeret korrekt

Du kan få at vide, hvordan Kinect-sensoren skal placeres, så du får de optimale mikrofonforhold, i Stemmegenkendelse og chat med Kinect på Xbox 360.

Løsning 3: Brug Kinect-tuneren

Du kan prøve at bruge Kinect-tuneren for at løse problemet. Du kan få hjælp i Brug lydtuneren på Kinect-sensoren til din Xbox 360 og Fejlfinding i forbindelse med kropssporing på Kinect-sensoren til Xbox 360.

Løsning 4: Anmod om en reparation

Hvis løsningerne ovenfor ikke løste problemet, skal Kinect-sensoren repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.