Fejlkode 809B1081 vises, når du bruger Kinect-sensoren til Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger den Kinect-sensor, der er tilsluttet Xbox 360-konsollen:

Your room is too loud.

809B1081

Hvis du får vist denne fejlmeddelelse eller fejlkode, når du bruger Kinect, betyder det, at mikrofonen i Kinect-sensoren ikke kan registrere lyd fra dig.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Vælg More Info på din konsol for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Løsning 2: Tjek, at Kinect-sensoren er placeret korrekt

Du kan se, hvordan Kinect-sensoren skal placeres, så du får de optimale mikrofonforhold, i Stemmegenkendelse og chat med Kinect på Xbox 360.

Løsning 3: Anmod om reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.