Fejl 831118FE opstår, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox eller at downloade din profil

Problem

Du får vist følgende fejl, når du forsøger at logge på Xbox Live:

831118FE

Dette kan betyde, at der er et problem med din Microsoft-konto eller dit gamertag.

Løsninger

Løsning 1: Slet dit gamertag, ryd cachen, og gendan dit gamertag

Benyt følgende fremgangsmåde for at løse problemet:

1. Fjern alt tilbehør, der er tilsluttet konsollen, f.eks. dine hovedtelefoner, en Xbox 360 Chatpad eller en Kinect-sensor.
  2. Slet din profil. Du kan finde flere oplysninger under Hent, flyt eller slet din Xbox 360-profil.
  3. Ryd systemcachen tre gange. Se Sådan rydder du Xbox 360-systemcachen.
  4. Gendan dit gamertag. Du kan finde flere oplysninger i Download, flyt eller slet din Xbox Live-profil.
  5. Opdater dine sikkerhedsbeviser. Se Tilføj og opdater sikkerhedsbeviser for din Microsoft-konto.
  6. Genstart konsollen.

Løsning 2: Prøv med en kabelforbindelse direkte til dit modem

Hvis det forrige løsningsforslag ikke løser problemet, skal du prøve at oprette forbindelse direkte fra Xbox 360-konsollen til modemmet i stedet for at oprette forbindelse via en router. Sådan gør du:

1. På din router skal du fjerne det netværkskabel, der forbinder routeren med Xbox-konsollen (lad den anden ende af dette kabel være tilsluttet din Xbox).
  2. På dit modem skal du fjerne det netværkskabel, der forbinder modemmet med routeren. På dette tidspunkt skulle hverken Xbox'en eller modemmet være forbundet til routeren.
  3. Nu skal du forbinde din Xbox direkte til modemmet (brug det samme kabel som forbandt din Xbox med routeren).
  4. Sluk for Xbox-konsollen.
  5. Fjern strømledningen bag på modemmet.
  6. Efter 1 minut skal du sætte strøm til modemmet igen og vente på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstand.
  7. Tænd for Xbox-konsollen.
  8. Prøv at oprette forbindelse til Xbox Live og downloade din profil.

Bemærk!

• Hvis du opretter forbindelse fra din Xbox 360-konsol til Xbox Live via en kabelforbindelse, undgår du potentielle problemer med interferens fra trådløse enheder. På denne måde kan du også undgå problemer, der skyldes blokeringer i forbindelse med oversættelsen af netværksadresser (NAT).
  • Denne fremgangsmåde virker kun, hvis dit modem ikke også fungerer som en router.

Hvis du kan oprette forbindelse til Xbox Live og downloade din profil, skyldes problemet muligvis konfigurationen af routeren. Du kan få hjælp til at løse routerproblemer i vores forummer om netværkshardware. Her kan du finde oplysninger om din specifikke routertype og -model. Du kan også læse Netværksporte, som bruges af Xbox Live.

Løsning 3: Prøv Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl

Hvis det forrige løsningsforslag ikke løser problemet, kan du prøve at udføre fejlfindingstrinene i Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl.

Løsning 4: Kontakt din internetudbyder

Hvis det forrige løsningsforslag ikke løser problemet, kan du kontakte teknisk support hos din internetudbyder for at få yderligere hjælp. Din internetudbyder kan fortælle dig, hvilken type internettjeneste du har, og om der er problemer, som påvirker netværkets ydelse.

Bemærk! Xbox Live understøtter ikke trådløse eller satellitbaserede internetforbindelser.

Når du kontakter teknisk support, skal du have følgende oplysninger ved hånden:

• Indsaml så mange oplysninger som muligt om din computer og dit netværk. For eksempel oplysninger om routerens fabrikat, model og firmwareversion.
  • Nedskriv den præcise fejlmeddelelse, du får vist.
  • Beskriv de trin, du allerede har foretaget, og de resultater og oplysninger, du har indsamlet under hvert af disse trin.