Fejlkode 83820070 vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

83820070
Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek, at Xbox Live-tjenesten kører

Du kan se, om Xbox Live-tjenesten kører, på status for Xbox Live-tjenesten.

Løsning 2: Tjek dine konto- og faktureringsoplysninger

Denne fejl kan opstå, hvis dine konto- eller faktureringsoplysninger på Xbox Live ikke er opdaterede. Se Sådan ændrer eller opdaterer du faktureringsoplysningerne på din Xbox Live-konto for at tjekke dine oplysninger.

Løsning 3: Slet din profil, ryd systemcachen, og download derefter din profil igen

Systemcachen indeholder midlertidige filer, som bruges af Xbox 360-konsollen. Du kan muligvis løse dette problem ved at slette din profil og rydde systemcachen.

Benyt følgende fremgangsmåde til dette:

1. Slet din profil:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    1. Gå til Settings, og vælg System Settings.
    2. Vælg Storage.
    3. Vælg All Devices.
    4. Vælg Profiles.
    5. Vælg det gamertag, du vil slette.
    6. Vælg Delete.
    7. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.
  1. Ryd Xbox 360-systemcachen.
  2. Download din profil igen:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    2. Vælg Download Profile.
      Bemærk! Kan du ikke se Download Profile? Det skyldes, at du er logget på med en anden profil. Tryk på X for at logge af, bekræft, og vælg derefter Download Profile.
    3. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
    4. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-profil. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din konto, skal du se Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.
      Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal en voksen angive sine Microsoft-kontooplysninger, for at profilen kan downloades.
    5. Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din konsol, skal du vælge, hvilken lagerenhed du vil gemme profilen på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din profil med det samme.

Du skulle nu kunne logge på konsollen med din Xbox Live-profil.

Vigtigt! Hvis du har downloadet din profil til en anden konsol, og du valgte indstillingen Remember Password, kan du fjerne adgangskoden eksternt, så ingen andre kan få adgang til din profil på den anden konsol. Du kan få mere at vide i Administrer loginindstillingerne på din Xbox 360-konsol.

Løsning 4: Foretag fejlfinding af din netværksforbindelse

Tjek konsollens internetforbindelse til din router eller dit modem. Hvis du mener, at konsollen er forbundet korrekt til internettet, skal du se Løs problemer med Xbox 360-forbindelsen til Xbox Live eller Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl.

Hvis du får fejlen, når du prøver at få adgang til indhold, som du tidligere har downloadet, skal du også prøve løsningerne i Jeg kan ikke afspille eller bruge indhold, jeg tidligere har downloadet, på Xbox 360.