Fejl 838200c7 vises, når du køber et abonnement eller indhold på Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at købe et abonnement eller indhold på din Xbox 360-konsol:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: 838200C7

Det kan betyde et af følgende:

• Xbox Live-tjenesten er midlertidigt nede.
  • Der er et problem med din betalingsmåde.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-03-23T03:05:31.3455784+00:00

Løsning 2: Sørg for, at dine faktureringsoplysninger og din betalingsmåde er korrekte

Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Sådan opdaterer du dine faktureringsoplysninger online:
    1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.

Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.

Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

2. Hvis du vil ændre eller opdatere dine betalingsmåder online, skal du se Opdater en betalingsmåde online, vælge Opdater en betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne.