Fejlkode 88151000 vises, når du logger på Xbox Live på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du logger på Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

Status code: 88151000

Det kan betyde, at dine medlemsoplysninger ikke blev downloadet korrekt.

Løsninger

Løsning 1: Download din profil igen

Hvis du vil løse dette problem, skal du flytte din profil og derefter downloade den igen. Sådan gør du:

1. Formatér et ekstra USB-flashdrev som en Xbox 360-hukommelsesenhed.
  2. Flyt din profil til USB-flashdrevet. Benyt følgende fremgangsmåde:
    1. Tilslut USB-flashdrevet til konsollen.
    2. Tryk på knappen Guide på controlleren.
    3. Gå til settingsSystem Settings og derefter Storage.
    4. Vælg All Devices.
    5. Vælg Gamer Profiles, og vælg derefter din gamerprofil.
    6. Vælg Move.
    7. Vælg det USB-flashdrev, som du vil flytte profilen til.
    8. Fjern USB-flashdrevet fra konsollen.
  3. Download din profil igen. Sådan gør du:
    1. Tryk på knappen Guide på controlleren.
    2. Vælg Download Profile
      Bemærk! Kan du ikke se Download Profile? Det skyldes, at du er logget på med en anden profil. Tryk på X for at logge af, bekræft, og vælg derefter Download Profile.
    3. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
    4. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-profil. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
      Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal en voksen angive sine Microsoft-kontooplysninger, for at profilen kan downloades.
    5. Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din konsol, skal du vælge, hvilken lagerenhed du vil gemme profilen på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din profil med det samme.

Du skulle nu kunne logge på konsollen med din Xbox Live-profil.

Vigtigt! Hvis du har downloadet din profil til en anden konsol, og du valgte indstillingen Remember Password, kan du fjerne adgangskoden eksternt, så ingen andre kan få adgang til din profil på den anden konsol. Du kan få mere at vide i Administrer loginindstillingerne på din Xbox 360-konsol.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Ryd systemcachen

Du kan prøve at løse problemet ved at rydde systemcachen. Sådan gør du:

1. Tryk på knappen Guide på controlleren.
  2. Gå til settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  7. Genstart konsollen.