Fejlkode 8AC80001 vises, når du bruger Kinect-sensorens mikrofon med Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du bruger Kinect-sensorens mikrofon med Xbox 360:

Microphone calibration was still busy from the last time it was run

8AC80001

Dette kan betyde, at Kinect-sensoren er optaget.

Løsninger

Løsning 1: Vent 90 sekunder, før du prøver at bruge sensoren igen.

Løsning 2: Hvis du har ventet 90 sekunder, og du stadig får vist meddelelsen, skal du genstarte konsollen.

Løsning 3: Hvis de foregående løsningsforslag ikke løser problemet, kan du se Fejlfinding i forbindelse med lydproblemer på Xbox 360 for at få hjælp til lydkalibrering.

Løsning 4: Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.