Fejl 8AC80008 vises, når du bruger mikrofonen i din Kinect-sensor til Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger den mikrofon, der er indbygget i din Kinect-sensor til Xbox 360:

There's a problem with the microphone in your sensor

8AC80008

Dette kan betyde, at sensoren ikke er tilsluttet korrekt.

Løsning

Kontrollér, at sensoren er sat ordentligt i, og prøv igen.

Xbox 360 S-konsollen

1. Sluk for konsollen.
  2. Fjern Kinect-sensoren fra konsollen, og tilslut sensorkablet til AUX-porten bag på konsollen.
    Vigtigt! Fjern strøm-/USB-adapterkablet, hvis der fulgte et med til Kinect-sensoren.
  3. Tænd for konsollen.

Den oprindelige Xbox 360-konsol

1. Sluk for konsollen.
  2. Tag stikket til Kinect-sensoren ud af konsollen.
  3. Kontrollér, at strømkablet er tilsluttet en stikkontakt, der fungerer.
  4. Tilslut USB-stikket til USB-porten bag på konsollen.
  5. Tænd for konsollen.

Hvis løsningen ovenfor ikke løste problemet, skal Kinect-sensoren repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.