Fejlkode 8AC8000B vises, når du bruger Kinect til Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du bruger Kinect'en til Xbox 360:

Couldn't hear the calibration tone

8AC8000B

Dette betyder, at Kinect-mikrofonen ikke kan registrere lyd fra dig. Problemet kan skyldes, at mikrofonen muligvis ikke er kalibreret korrekt, eller at den er placeret forkert.

Løsninger

Løsning 1: Vælg "More info" og derefter "Try again"

Vælg More Info på din konsol for at se forslag til, hvordan du kan løse problemet. Når du har foretaget de foreslåede ændringer, skal du vælge Try Again for at køre testen igen.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Tjek, at Kinect-sensoren er placeret korrekt

Du kan se, hvordan Kinect-sensoren skal placeres, så du får de optimale mikrofonforhold, i Stemmegenkendelse og chat med Kinect på Xbox 360.

Hvis du bliver ved med at få fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Anmod om en reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.